top of page

Anmälan

Gratis avbokning inom 3 timmar av lektionen

Fokus på att ha roligt och väcka intresse

Ni slipper pendla, läraren kommer till er!

note.png
note.png
note.png

Våra lektioner

En vanlig lektion med Musikglädjen är 40 - 60 minuter lång med fokus på att ha kul och lära sig något nytt. Pedagogen anpassar undervisningen direkt efter elevens önskemål och behov, så exakt hur en lektion ser ut kan skilja sig mycket från elev till elev.   

Våra pedagoger

De flesta av våra pedagoger är ungdomar mellan 15-23 år som älskar att spela musik. Innan en pedagog får börja med en elev behöver de gå vår utbildning i pedagogik och visa att de klarar av att lägga upp en individanpassad lektionsplan. När undervisningen sätter igång skapar pedagogen en unik läroplan, allt anpassas efter eleven.

290967698_1230896461056865_5171327780328027519_n (1).jpg
IMG_3657.jpg

Sammanfattning

note_edited.png

Undervisningen sker hemma hos er

Ni bestämmer själva dag och tid för lektionen

Fri avbokning upp till 3 timmar före lektionsstart

Betala per lektion, inte termin - ingen bindningstid!

note_edited.png
note_edited.png
note_edited.png

Upplägg

Pedagogen kommer hem till er en gång i veckan och har en lektion som är 40-60 minuter beroende på elevens önskemål och behov. Ni bestämmer tillsammans med pedagogen dag och tid för lektionen och kontaktar även dem om ni vill avboka, senast 3 timmar före lektionsstart. Ni betalar månadsvis för de lektioner som hafts under månaden. 

Ni behöver ha ett instrument hemma till lektionsstart. Vi har tips på hur man köper ett bra instrument i andra hand, annars kan man hyra ett av oss.

Det går även bra att vara två som delar på 1.5h lektionstid. Vanligvis delas den då upp i 45 minuter var, men uppdelningen kan variera lite beroende på elevernas behov. Det räcker att göra en anmälan för båda eleverna.

Pris

note_edited_edited.png

315kr per lektion för individuella lektioner (40-60 min).

note_edited_edited.png

475 kr per lektion för delade lektioner (90 min). 

Anmäl intresse

Tack! Vi hör av oss inom kort!

arrow&v
arrow&v
sammanfatnig
bottom of page