top of page

Om Musikglädjen

Musikglädjen är en ungdomsdriven organisation som grundades 2017. Vårt mål är att hjälpa ungdomar som brinner för musik att hitta betalande musikjobb, navigera musikbranschen medvetna om sina rättigheter, och utvecklas som musiker - samtidigt som vi ger fler barn en chans att lära sig ett instrument och uppleva glädjen i musiken!

 

Detta gör vi huvudsakligen genom att anställa och utbilda ungdomar från musikgymnasium och kulturskolor så att de kan erbjuda hemundervisning till barn som står i kö till en kulturskola, inte har någon skola nära sig, eller som av annan anledning föredrar privatlektioner i sitt eget hem. Sedan 2017 har vi förmedlat över 3000 lektioner och anställt över 60 unga musiker.

 

Utöver det så arrangerar vi sommarläger där deltagarna, tillsammans med unga lokala musiker, skriver och spelar in en skiva som vi lägger upp på Spotify.

 

Är du en ung musiker som behöver hjälp med något musikrelaterat? Vi kan hjälpa dig spela in album, hitta gig, låna studioutrustning, lära känna andra unga musiker och mycket mer! 

Email

lucas@musikgladjen.se

hej@musikgladjen.se

Telefon

076-7791061

Kontakt

För att göra en intresseanmälan till instrumentlektioner, tryck här:

För att fylla i en jobbansökan, tryck här:

Trumma.png

Lucas

Huvudansvarig

Victoria

Koordinator

Karin

Sommarlägersansvarig

bottom of page