top of page
Två personer som jobbar som pianolärare och gitarrlärare åt barn

Jobba som musiklärare

Musikglädjens mål är att vara en mötesplats för ungdomar som spelar musik där vi kan erbjuda jobb som instrumentlärare och lägerledare, nätverkande, hjälp att hitta gig, studioutrustning och mycket mer.

Att jobba som lärare hos Musikglädjen innebär vanligtvis att hålla hemundervisning i ett instrument för barn i åldrarna 7-15. Oftast är undervisningen 40-60 min i veckan per elev och sker hemma hos eleven, men upplägget beror helt på ditt schema och vilka tider du vill jobba. Jobbet är speciellt designat för att passa med en skolgång så du bestämmer själv hur många timmar du vill jobba och när - allt från en timme i veckan och uppåt!

Innan du börjar hos oss ger vi dig tid att läsa våra pedagogiska handböcker, ta del av andra lärares bästa tips och övningar, gå på ett utbildningstillfälle lett av erfarna lärare, eller skugga en annan lärare om det finns någon tillgänglig i din ort. Allt för att du ska vara så bekväm som möjligt inför din första lektion! 

 

Vi vill kunna erbjuda ett så flexibelt jobb som möjligt - du bestämmer själv vilka tider du vill jobba, hur många elever du vill ha, och har alltid möjligheten att ställa in ett pass ifall schemat inte går ihop en vecka. Ett perfekt jobb att kombinera med skolan! 

Ansök nu, läs mer i vår FAQ, eller hör av dig med frågor till lucas@musikgladjen.se eller 0760-22 24 23.

Utvecklas musikaliskt 

Flexibelt extrajobb

Ansök till Musikglädjen!

Tack! Du får svar på MAIL

Instrument (kryssa i alla du kan spela, inte bara ditt huvudinstrumen)
Formulär
FAQ
bottom of page