top of page
Händer som spelar på ett piano

Pianolektioner

Våra pianolektioner är inte bara roliga och lärorika, utan de kan också göra livspusslet enklare för dig och din familj. Istället för att köra runt dina barn till musikskolor eller studios, så kommer vi hem till er och ger lektionerna där. Det sparar inte bara tid och pengar på resor, utan det ger också barnen en trygg och avslappnad miljö där de kan fokusera på att lära sig spela piano utan distraktioner. Ni behöver ha ett piano eller keyboard hemma till lektionerna. Om ni vill ha tips på bra pianon för nybörjare så följ länken till vår blogg.

Pianolektioner för såväl nybörjare som erfarna

Lektioner hemma förenklar livspusslet

Att börja spela piano som nybörjare kan vara en utmaning, men vår pedagogik är utformad för att göra det så lätt och roligt som möjligt. Vi har erfarenhet av att lära ut till elever i alla åldrar och vi tror att det viktigaste är att fokusera på att ha roligt med musiken. Våra lärare är väl utbildade och kan anpassa lektionerna efter varje elevs individuella behov och intressen, och hjälpa dem att hitta glädjen i att spela piano.

Våra pianolärare

Musikglädjens lärare är unga och passionerade musiker som brinner för att dela sin kärlek till musik med nästa generations musiker. Våra lärare är mellan 16-24 år och studerar ofta musik på gymnasiet, musikhögskolan eller folkhögskola. De utbildas i pedagogik och byter hela tiden tips med varandra för att göra lektionerna ännu roligare och mer lärorika. Vi har lärare i alla möjliga genrer som jazz, rock, klassiskt, och pop.

Läs mer om våra lektioner i din stad:

Anmäl intresse

Tack! Vi hör av oss inom kort!

amälan pianolektioner
bottom of page